Glas in lood

In de ruimte waar het binnenvallende licht subtiel gebroken en gekleurd wordt, beleeft u een speciale gloed en warmte. De stand van de zon zorgt dat deze kleuring elk moment van de dag anders is.

Glasatelier Friso maakt nieuwe glas in lood ramen volgens de eeuwenoude technieken. Elk raam is hierdoor een kunstwerk op zich, waarbij de creativiteit en stijl van de ontwerper tot uiting komt.

Niets is ons teveel, vrijwel elk ontwerp is mogelijk.

Ook is het mogelijk om het glas in lood raam in isolatieglas (dubbelglas) te plaatsen. Een ultieme combinatie van sfeer en comfort!

Isolatieglas

Glas brengt licht en ruimte in een leefomgeving, wat een gevoel van lucht en bewegingsvrijheid geeft. Een basisbehoefte van de mens. Ook zorgt glas voor het contact met buiten.

Glasatelier Friso levert alle mogelijke vormen van isolatieglas. Welke behoefte u ook heeft, wij zorgen voor een passende oplossing. Of het nu glas volgens bepaalde veiligheidsnormen moet zijn of dat het aan een bepaalde isolatiewaarde moet voldoen, Glasatelier Friso is hiervan op de hoogte!

Standaard leveren wij dubbelglas met het hoogste rendement. Indien gewenst kunnen bij nagenoeg alle afmetingen ventilatieroosters worden geleverd.

Glas op maat

De toepassingen van glas zijn bijna eindeloos bij Glasatelier Friso.

Glas is transparant, dus geschikt voor in een woning of kantoor. Glas kan ook gecoat worden waardoor het geschikt is als spiegel of afscherming. Gehard glas is 5 x sterker dan gewoon glas, waardoor het uitermate geschikt is voor douchewanden en deuren of een glasplaat achter het fornuis. Stralen van glas behoort ook tot de mogelijkheden, waardoor iedere afbeelding op het glas mogelijk is.

Benieuwd naar nog meer mogelijkheden van glas?

We verwelkomen u graag in ons atelier!

TOP